500 Psihoterapeuți online în clinicile Paxonline și Depreter

500 Psihoterapeuti online in Clinica Depreter 2021

Ne bucurăm să anunțăm că am depășit pragul de 500 de psihoterapeuți online care activează în clinicile noastre online Depreter – Terapia științifică a depresiei și Paxonline – terapia științifică a anxietății.

Credem cu tărie că împreună putem face mult bine românilor de pretutindeni! Oferim clienților acces online la servicii psihologice validate. Instrumentele de evaluare și de tratament pe care le punem a dispoziția clienților pot fi utilizate în regim autonom sau cu asistența unui psihoterapeut.

Credem că serviciile de sănătate mintală trebuie să fie cât mai accesibile, flexibile, personalizate după nevoile clienților; și fundamentate riguros pe principii științifice. Am clădit clinicile noastre pe aceste fundamente, iar numărul mare de specialiști și de beneficiari au confirmat că aducem psihologia la un alt nivel.

Vă mulțumim! Împreună continuăm să creștem și să facem mult bine.

  • Cum contactez un psihoterapeut?
    • Crează-ți un cont gratuit în Paxonline. Fă o scurtă evaluare a stării tale (primești rezultatele pe loc), apoi consultă lista de psihoterapeuți (Terapeutul meu) și solicită o ședință online. Psihoterapeutul ales va programa ședința cu tine și te va ghida în continuare.
    • Consultă aici serviciile complete de care beneficiezi după crearea unui cont Paxonline: Servicii pentru pacienți
  • Cine sunt psihoterapeuții Paxonline?
    • În Clinica online Paxonline poți apela la serviciile unor psihologi sau medici psihiatri acreditați cu formare în evaluare psihologică, psihoterapie sau consiliere. Poți consulta aici lista de psihoterapeuți parteneri. În plus față de aceștia, alți 500 de psihoterapeuți utilizează în practica proprie sau în organizații de profil instrumentele clinicii noastre.
  • Cine suntem noi?
    • Suntem un grup de psihologi – practicieni, cercetători și formatori în psihoterapie – cu experiență de aproape 20 de ani în crearea și utilizarea de soluții de e-mental health în România. Suntem Centrul de Psihoterapie Cognitrom și colaborăm cu sute de specialiști români, din țară și din străinătate.