Asistență psihologică online pentru medici

Pentru a veni în sprijinul medicilor în această perioadă, COGNITROM oferă gratuit asistență psihologică online pentru medici, prin intermediul platformei PAXONLINE.
Comunicat de presa publicat la: 27.03.2020 – ComunicateDePresa.ro

Clinica Paxonline ofera asistenta psihologica pentru medici

Institutul privat COGNITROM, condus de prof. dr. Mircea Miclea, oferă asistență psihologică online medicilor din România.

Pentru această perioadă asistența este gratuită și se oferă prin telefon, de către specialiștii institutului și colaboratorii săi, și în regim de self-help, prin acces la module multimedia. Serviciile sunt furnizate prin platforma PAXONLINE (www.paxonline.net).

Utilizând PAXONLINE, medicii își pot ajuta totodată proprii pacienți pentru evaluarea și reducerea stărilor de anxietate.

Recent, echipa COGNITROM a mai lansat o inițiativă de susținere a întregii comunități, punând la dispoziție gratuit instrumente de screening și module de psihoeducație pentru anxietate și depresie prin două soluții online validate științific: PAXONLINE și DEPRETER (vezi comunicat 16 martie 2020).

Medicii beneficiari pot accesa acest serviciu pe baza unui *link de acces* comunicat direct instituțiilor medicale colaboratoare. Dacă reprezentați o instituție medicală și doriți ca medicii dvs. colaboratori să beneficieze de acest serviciu, vă rugăm să ne contactați.