Program special de Paști 2021

Stimați clienți și colaboratori,

În perioada 30 aprilie 2021 – 4 mai 2021 echipa Centrului de Psihoterapie Cognitrom se bucură de sărbătorile de Paști. În această perioadă, activitatea noastră se va desfășura după un program special:

  • Clinicile online Depreter și PAXonline vor funcționa în regim normal în ceea ce privește accesarea serviciilor în regim autonom (acces la cont, derularea de evaluări, accesarea modulelor și aplicațiilor, activarea serviciilor etc.).
  • Pentru pacienți: Fiecare terapeut Paxonline își stabilește în mod individual programul de lucru în perioada sărbătorilor. Recomandăm pacienților să discute în avans cu terapeuții lor despre care va fi modul de lucru în aceste săptămâni.
  • Achizițiile de credite / servicii sunt posibile în această perioadă. Plățile cu cardul vor funcționa în regim normal (confirmare imediată a serviciilor). La plățile prin transfer bancar va fi obligatoriu să trimiteți pe email dovada plății pentru a putea confirma achiziția. Activarea serviciilor după plata prin transfer bancar poate întârzia cu 7-10 zile, motiv pentru care vă recomandăm plata cu cardul.
  • Echipa de suport tehnic va monitoriza desfășurarea în bune condiții a serviciilor online și va interveni dacă apar situații de rezolvat.
  • Contactarea centrului este posibilă în această perioadă, dar nu ne putem angaja să oferim răspuns imediat la solicitări. Toate solicitările vor fi luate în considerare, dar unele vor primi răspuns după perioada de concediu.
  • Pentru cursanți: Nu se mai eliberează documente și nu se mai fac livrări de documente în această perioadă.

Vă dorim zile de liniște și multă sănătate!

Echipa Paxonline vă urează Multă sănătate și Sărbători fericite!
Echipa Paxonline vă urează Multă sănătate și Sărbători fericite!