Clinica PAXONLINE vă oferă acces online la servicii psihologice complete pentru înțelegerea și combaterea anxietății: evaluare psihologică de bază (diagnostic) și avansată (mecanisme, cauze, probleme asociate), tratament de psihoterapie structurat pe module terapeutice multimedia, date științifice despre toate aspectele anxietății (statistici, cauze, biologia anxietății) prezentate în articole și materiale video într-un limbaj ușor de înțeles. Puteți să beneficiați de toate serviciile PAXONLINE pe cont-propriu (după propriul program, urmând instrucțiunile care vi se oferă la fiecare pas) sau cu asistența unui psihoterapeut, pe care să îl consultați prin mesaje sau prin ședințe de psihoterapie online.

Scenarii de utilizareÎntrebări frecvente
TarifeCreează un cont

PAXonline completează serviciile oferite de Clinica DEPRETER, dedicată terapiei științifice a depresiei.

Clinica PAXONLINE vă oferă:

EVALUARE ONLINE
  • EVALUARE ONLINE
  • TRATAMENT ONLINE
  • ȘEDINȚE ONLINE
  • DATE ȘTIINȚIFICE
  • BENEFICII
Puteți accesa online mai multe tipuri de evaluări psihologice validate. Prin Evaluarea inițială puteți afla rapid, și gratuit, dacă simptomele pe care le prezentați se încadrează într-un diagnostic de anxietate și cât sunt de accentuate. În urma acestei evaluări obțineți un raport psihologic cu recomandări legate de tratament.

Aveți acces și la evaluări avansate, prin care puteți să investigați mai multe aspecte relevante ale vieții dvs., dincolo de simptomele de anxietate: funcționarea cognitivă generală, dificultăți emoționale sau de control al emoțiilor, eficiența cu care rezolvați problemele cotidiene, simptomele altor probleme psihologice comune (depresie, stres cronic). Rezultatele de la evaluări se obțin imediat într-un raport psihologic care conține descrierea testelor și interpretarea rezultatelor.

Puteți accesa un tratament complet pentru anxietate. Programul online de psihoterapie abordează toate aspectele relevante ale anxietății și vă ghidează pas-cu-pas în drumul dvs. spre recuperare. Programul constă în parcurgerea mai multor module terapeutice derivate din știința intervenției psihologice în anxietate.

Veți învăța care sunt cauzele anxietății, veți înțelege cum a apărut anxietatea în cazul dvs. și de ce vă este greu să o depășiți, veți deprinde tehnici specifice prin care să reduceți stările negative și să obțineți mai mult control asupra emoțiilor, veți învăța cum să combateți lipsa de motivație și ineficiența în lucru, cum să readuceți emoțiile pozitive în viață, cum să restabiliți legătura cu ceilalți și să obțineți suport social, cum să dezamorsați gândurile negative și cum să vă descoperiți o nouă filosofie de viață.

Ca pacient PAXONLINE puteți beneficia de ședinte de psihoterapie online direct din platforma PAXONLINE. Oriunde v-ați afla, fie că sunteți pe laptop, telefon sau tabletă, puteți intra în legătură audio-video cu psihoterapeutul dvs. Așadar, cu ajutorul PAXONLINE, puteți efectua ședințe de psihoterapie de la distanță, evitând costurile de deplasare la cabinetul specialistului.
 
Cine sunt psihoterapeuții clinicii PAXonline?
Anxietatea este o problemă care afectează multe persoane, dar care continuă să fie văzută ca o problemă rușinoasă, neînțeleasă, deplorabilă sau lipsită de remediu. Aceste atitudini persistă din păcate pentru că în multe surse de informare se promovează informații incorecte, mituri, traduceri greșite, știri exagerate care împiedică înțelegerea anxietății. Prin PAXONLINE intervenim oferind informații corecte și precise despre anxietate și tratamentul ei.

Toate instrumentele PAXONLINE sunt fundamentate pe date și practici științifice din domeniul psihoterapiei. Folosim aceste cunoștințe zi de zi în activitatea cu pacienții, dar încercăm să le și transmitem mai departe pacienților. În PAXONLINE veți putea citi articole sau viziona filme științifice care tratează anxietatea așa cum este ea: o problemă de sănătate mentală care se poate trata prin intervenții științifice.

Siguranță și confidențialitate în fiecare etapă de evaluare și de tratament;
Acces rapid la informații și exerciții terapeutice validate științific;
Flexibilitate în parcurgerea materialelor, modulelor și exercițiilor;
Costuri reduse comparativ cu terapia clasică, atât financiare, cât și de timp;
Specialiști licențiați în metode online de terapie a anxietății;
Proceduri validate științific de evaluare și tratament psihologic pentru anxietate;
Eliminarea stigmei care poate însoți deplasarea la cabinetul unui terapeut.Cum funcționează contul PAXONLINE?

Vă prezentăm în următorul video principalele beneficii la care veți avea acces după ce vă creați gratuit un cont PAXONLINE. Veți vedea cum obțineți un diagnostic pentru anxietate, informații despre anxietate și tratament, cum puteți urma un tratament online și cum puteți contacta un psihoterapeut pentru ședințe online.

CREEAZĂ UN CONT

Este gratuit să creați un cont și durează mai puțin de 1 minut. Aveți nevoie doar de o adresă de email.